H.I.G Capital køber Meyra Group og Alu Rehab

Meyra Group og Alu Rehab fusionerer og danner nyt selskab som førende producent af mobilitetsudstyr i Europa.

 

Meyra Group og Alu Rehab har den 24. oktober 2019 annonceret, at de fusionerer og sammen opbygger en førende producent af mobilitetsudstyr i Europa, under nyt ejerskab. H.I.G. Capital (“H.I.G.”), en førende global investeringsfond, har underskrevet endelige aftaler om at erhverve størstedelen af ​​aktierne i begge virksomheder gennem et tilknyttet selskab. H.I.G. er en meget professionel, pålidelig og erfaren partner for os. Siden starten har H.I.G. investeret i mere end 60 Healthcare virksomheder over hele verden og har gennemført mere end 100 transaktioner alene i Europa. Denne transaktion er i fællesinteresse for både Meyra Group og Alu Rehab, som begge bringer forskellige markedsstyrker til den nye fælles organisation. Sammen danner begge virksomheder en ny førende producent af mobilitetsudstyr i Europa, og bygger videre på et allerede indledt salgssamarbejde.

Produkterne i Meyra Group og Alu Rehab supplerer hinanden perfekt. Samtidig åbner kombinationen af ​​begge virksomheder attraktive muligheder, gennem en udvidet produktportefølje og geografisk rækkevidde. For eksempel vil kunderne drage fordel af Alu Rehabs unikke Netti siddesystemer i kombination med Meyras aktive og eldrevne kørestole i høj kvalitet.

De nuværende ledelser for begge virksomheder fortsætter med at køre gruppen fremover. Den samlede gruppe vil vokse yderligere i de nuværende europæiske lande og udvalgte markeder uden for Europa, organisk og gennem fokuserede opkøb. Sammen vil Meyra Group og Alu Rehab være en endnu mere pålidelig partner, der leverer fremragende produkter og tjenester på et stadigt voksende marked.

Det er vigtigt at understrege, at transaktionen stadig er underlagt de sædvanlige lovgivningsmæssige revisioner og godkendelser fra relevante myndigheder. Indtil den sidste lukning, som forventes ved udgangen af ​​2019, vil begge enheder derfor fortsat arbejde uafhængigt. Begge virksomheders forretningspartnere vil fortsætte med at arbejde med deres sædvanlige kontakter og ser ingen ændringer i den normale ordreproces. Desuden vil alle kontrakter, garantier og programmer fortsat være gyldige.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående fusion, er du velkommen til at kontakte Direktør Torben Jørgensen

Med venlig hilsen
MEYRA ApS

Torben W. Jørgensen
Direktør


Tilbage